Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 14:28

BAGER, LAŽNI DUG I DRUGAR SPREMAN NA SVE Evo kako je u Leštanima muž skovao pakleni plan da napakosti supruzi rušenjem - vlastite kuće!

Žena J. J. iz Leštana prijavila je da joj je suprug srušio kuću bagerom, a fotografije porušenih zidova uveliko kruže internetom. Ali izvor "Blica" tvrdi da je slučaj malo komplikovaniji i mnogo mutniji: kuću je zapravo uništio drugi čovek, koji je to policiji i priznao. Veruje se da se radi o prijatelju muža od J. J, koji mu je na taj način pomogao da iskoristi rupu u zakonu i napakosti supruzi od koje se razvodi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRUŠIO KUĆU ŽENI BAGEROM, ALI IPAK NEĆE IZA REŠETAKA?! Razotkriven pakleni plan muža iz Leštana - pronašao RUPU U ZAKONU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023

Žena iz Leštana prijavila je da joj je suprug srušio kuću bagerom, a fotografije porušenih zidova uveliko kruže internetom..Izvori tvrde da je slučaj malo komplikovaniji i mnogo mutniji: kuću je zapravo uništio drugi čovek, koji je to policiji i priznao. Veruje se da se radi o prijatelju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.