SRUŠIO KUĆU ŽENI BAGEROM, ALI IPAK NEĆE IZA REŠETAKA?! Razotkriven pakleni plan muža iz Leštana - pronašao RUPU U ZAKONU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 14:52

SRUŠIO KUĆU ŽENI BAGEROM, ALI IPAK NEĆE IZA REŠETAKA?! Razotkriven pakleni plan muža iz Leštana - pronašao RUPU U ZAKONU?!

Žena iz Leštana prijavila je da joj je suprug srušio kuću bagerom, a fotografije porušenih zidova uveliko kruže internetom

Izvori tvrde da je slučaj malo komplikovaniji i mnogo mutniji: kuću je zapravo uništio drugi čovek, koji je to policiji i priznao. Veruje se da se radi o prijatelju muža nesrećne žene, koji mu je na taj način pomogao da iskoristi rupu u zakonu i napakosti supruzi od koje se razvodi. Evo kako je to uradio.

Kuća se vodi na muža, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izbačen iz nje zbog prijave za nasilje u porodici i zabranjen mu je prilazak.

- I tu se u priči pojavljuje poznanik supruga kome suprug navodno duguje 18.000 evra. "Zajmodavac" traž da mu se dug vrati, "dužnik" odbija; "zajmodavac" preti da će mu srušiti kuću i to bagerom i uradi - kaže izvor za Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, tužilac je rušenje kuće okvalifikovao kao oštećenje tuđe stvari, što se dalje goni po privatnoj tužbi. Ako je tačna teorija da je cela priča o dugu od 18.000 evra fabrikovana radi osvete supruzi, muž neće privatno goniti svog prijatelja "rušitelja".

Muž - nije kriv, njegov prijatelj - nije kriv! Jedina i najveća žrtva cele šarade je supruga "zajmodavca", koja je sa ćerkicom sada ostala bez krova nad glavom!

U prilog sumnji da je scenario o navodnom dugu izmišljotina govori činjenica da je već sledećeg dana muž pozvao centar za socijalni rad da prijavi da njegova ćerka, o kojoj se stara majka, posle rušenja "nema gde da živi" i da treba da pređe kod njega.

- Centar za socijalni rad je izašao na teren, ali su majku i devojčicu zatekli kod prijatelja, gde su privremeno smeštene. Procenjeno je da imaju uslove za normalan život - kaže izvor.

Saznaje da su se žena i njen suprug više puta međusobno prijavljivali policiji za nasilje.

- Moj muž je otišao još u oktobru da živi sa devojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući! Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo - ispričala je vidno uznemirena žena za Žig info.

Kuća u kojoj žena živi sa ćerkicom je oštećena tako što je na sve četiri strane probijena viljuškom bagera i tako učinjena neadekvatnom za život. Jedino što je ostalo čitavo jesu krov i hodnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.