Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 22:50

Žena iz Leštana tvrdi da joj je BIVŠI MUŽ BAGEROM SRUŠIO KUĆU dok je bila na poslu: "Prespavaću sa ćerkicom u hodniku, samo je on ostao čitav" (FOTO)

Žena J.J iz Leštana tvrdi da joj je danas bivši muž srušio u kuću u kojoj je živela sa svojom petogodišnjim ćerkom. Naime, ona je, kako kaže, danas bila na poslu, kada joj je oko 13 časova javljeno da joj je sa bagerom srušena kuća. Prema njenim rečima, kuću joj je srušio bivši muž koji je pretukao prošle nedelje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽENA IZ LEŠTANA U OČAJU! Bivši muž joj BAGEROM srušio kuću dok je bila na poslu, prespavaće sa ćerkicom u neoštećenom hodniku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 00:01

Kuća je probijena na sve četiri strane..Žena iz Leštana tvrdi da joj je bivši muž srušio u kuću u kojoj je živela sa svojom petogodišnjim ćerkom. Naime, ona je, kako kaže, bila na poslu, kada joj je oko 13 časova javljeno da joj je sa bagerom srušena kuća. Prema njenim rečima, kuću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.