Izvor: Blic, 09.Avg.2021, 15:19

"BACATI NEČIJE DETE SA BINE NIJE LJUDSKI" Nakon skandala Bube i Džale, Maja Berović ŽESTOKO OPLELA: "Treba da odgovaraju"

Pravu buru i lavinu osuda izazvao je snimak sa nastupa Džale Brata i Bube Korelija, kada njihovo obezbeđenje baca maloletnog dečaka sa bine, a potom nastavlja fizički da ga ugnjetava. Pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz Bosne zabrani ulazak u Srbiju. Peticiju je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije, a sada se ovim povodim oglasila i Maja Berović koja je bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.