Izvor: Blic, 04.Feb.2022, 13:02

AFERA "NOŽEVI IZ MAKSIJA" Da li ste džaba skupljali nalepnice!? Kupci ogorčeni: "Lakše bih našla GRUMEN ZLATA nego te noževe, NIKAD IH NEMA!"

Veliki broj potrošača širom Srbije je ogorčen na kompaniju "Delez" i osećaju se prevarenim jer su u poslednja tri meseca skupljali markice za kupovinu noževa na popust, a sada tih noževa u prodavnicama "Maxi", "Tempo" i "Shop&Go" nema ni za lek!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI AFERE "NOŽEVI IZ MAKSIJA" Potrošači: Da li su noževi uopšte originalni? Ovaj detalj BUDI SUMNJU!

Izvor: Blic, 04.Feb.2022

Veliki broj potrošača širom Srbije je ogorčen na kompaniju "Delez" i osećaju se prevarenim jer su u poslednja tri meseca skupljali markice za kupovinu noževa na popust, a sada tih noževa u prodavnicama "Maxi", "Tempo" i "Shop&Go" nema ni za lek! A sada su potrošači javno izrazili sumnju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.