Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 08:15

PREMINULA ŽENA UPUCANA KOD PREŠEVA Podlegla povredama posle mesec dana borbe za život

Žena V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa kada je posle svađe u automobilu na nju pucao muškarac koji je potom izvršio samoubistvo, podlegla je teškim povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, saznaje "Blic". Ona je ranjena u noći između 7. i 8. marta a podlegla je povredama juče, posle tačno mesec dana borbe za život. Niški lekari su učinili sve da joj spase život ali su izuzetno teške povrede bile kobne.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula žena koju je kod Preševa ranio partner

Izvor: OkRadio.rs, 08.Apr.2024

Žena V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa, kada je posle svađe u automobilu na nju pucao muškarac koji je potom izvršio samoubistvo, podlegla je teškim povredama u UKC Niš. Ona je ranjena u noći između 7. i 8. marta a podlegla je povredama...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.