Preminula žena koju je kod Preševa ranio partner

Izvor: OkRadio.rs, 08.Apr.2024, 09:21

Preminula žena koju je kod Preševa ranio partner

Žena V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa, kada je posle svađe u automobilu na nju pucao muškarac koji je potom izvršio samoubistvo, podlegla je teškim povredama u UKC Niš. Ona je ranjena u noći između 7. i 8. marta a podlegla je povredama juče, posle tačno mesec dana borbe za život. Ona je nakon ranjavanja i zbrinjavanja u bolnici 8. marta pola časa posle ponoći u Vranju prebačena u UKC Niš gde je operisana i hospitalizovana. Muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR NA NAPLATNOJ RAMPI Albanac upucao srpkinju u leđa! Žena podlegla povredama u UKC Niš mesec dana kasnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2024

Devojka (30) ranjena pre mesec dana u pucnjavi na naplatnoj rampi kod Preševa, ona je hitno prevezna u UKC Niš i operisana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.