NE POBEĐUJE SE SA HARMONIKAŠEM IZ TRSTENIKA Čeda Jovanović otkrio kako je Aleksić završio fakultet, pa poručio: Mora drugačije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 22:17

"NE POBEĐUJE SE SA HARMONIKAŠEM IZ TRSTENIKA" Čeda Jovanović otkrio kako je Aleksić završio fakultet, pa poručio: Mora drugačije (VIDEO)

Nosilac liste "Mora drugačije" razotkrio je kako je Miroslava Aleksić završio studije.

Predsednika Narodnog pokreta Srbije i jednog od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Miroslava Aleksića na svom nalogu na Iksu (bivši Tviter) spomenuo je  nosilac liste "Mora drugačije" Čedomir Jovanović.

  - Ne pobeđuje se Vučić tako što protiv njega kandiduješ harmonikaša vunderkinda iz Trstenika koji je pored Beogradskog,  Novosadskog, Kragujevačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Niškog univerziteta otrkrio Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitovici, pa ga još završio kao da mu je uzor bio Nebojša iz Beograda - napisao je popularni Čeda.

- Tako se ponižava svako pristojan u Srbiji u kojoj će Vučić biti osuđen na vlast sve dok mu je alternativa Đilas. Mora drugačije.

ne pobedjuje se Vucic tako sto protiv njega kandidujes harmonikasa vunderkinda iz Trstenika koji je pored Beogradskog, Novosadskog, Kragujevackog i Niskog univerziteta otrkrio Ekonosmki fakultet u Kosovskoj Mittovici, pa ga jos zavrsio kao da mu je uzor bio Nebojsa iz Beograda.… pic.twitter.com/2E3vRmV6T1

— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) December 12, 2023
Pogledaj vesti o: Trstenik,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.