Košarkašima iz Trstenika zabranjeno da odigraju meč u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: B92, 24.Jan.2020, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Košarkašima iz Trstenika zabranjeno da odigraju meč u Kosovskoj Mitrovici"

Košarkašima "Prve petoletke" iz Trstenika zabranjeno je da u Кosovskoj Mitrovici odigraju meč plej-ofa Druge srpske lige sa domaćinom "Trepčom".

Ovo je saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U saopštenju se navodi da je Priština "još jednom učinila delikt protiv savremenih civilizacijskih vrednost i zdravog razuma".

"Nema nikakvog opravdanja za ovu vrstu administrativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pravnog nasilništva, i zahtevamo da se na Кosovu omogući sloboda kretanja, a srpskom narodu konačno prizna pravo na život bez pritisaka i provokacija", navodi se u saopštenju.

Kancelarija je pozvala medjunarodnu zajednicu da "prestane da toleriše samovoljno postupanje Prištine usmereno ka obespravljivanju i zastrašivanju Srba".
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.