Izvor: Blic, 09.Maj.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KAD BIH SE ŽENIO, OPET BIH UZEO NJU" Trstenički parovi proslavili "zlatnu svadbu" i otkrili tajnu dugoročnog braka (VIDEO)

Opština Trstenik odlučila je da sakupi sve parove na jednom mestu koji ove godine slave tzv. Zlatnu svadbu, odnosno pedesetogodišnjicu braka, kako bi zajedno proslavili jubilej. Dvadesetsedam parova je ove godine, posle pola veka ponovo bilo u sali za venčanja u Trsteniku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Zlatna svadba“ za 27 parova

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2019, 10:25

Opština u Trsteniku priredila svečani prijem za čak 27 ovdašnjih parova koji ove godine obeležavaju "zlatnu svadbu". U sali za venčanja uručene su im i posebne medalje LOKALNA samouprava u Trsteniku je za 27 ovdašnjih parova, koji su u braku "sastavili" 50 godina, u četvrtak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.