Unikredit banka i Triglav osiguranje lideri u regionu

Izvor: Beta, 13.Jul.2010, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unikredit banka i Triglav osiguranje lideri u regionu

BEOGRAD, 13. jula 2010. (Beta) - Banka Unikredit je vodeća u šest država bivše Jugoslavije, a listu osiguravajućih kompanija predvodi slovenačko osiguranje Triglav, navodi se u analizi revizorske kuće Dilojt.

Saradnik Dilojta Aleksandar Knežević kazao ne predstavljanju izdanja "Ko je ko u srpskim finansijama" magazina Ekonomist, u okviru kojeg je objavljena analiza, da je kriterijum za rangiranje banaka bila bilansna aktiva, a osiguravajućih kuća bruto premija.

Listu 15 najvećih banaka u 2009. godini predvodi Unikredit grupa sa ukupnom aktivom od 19,5 milijardi evra, a slede NLB grupa i Inteza Sanpaolo, dok 13. mesto zauzima Komercijalna banka.


Pogledaj vesti o: Triglav osiguranje

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loše što banke finansiraju državu

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jul.2010

BEOGRAD, 13. jula 2010. (Beta) - Ekonomista Zoran Jeremić ocenio je u utorak da je finansijski sektor u Srbiji u negativnoj fazi i da je loše što su se banke okrenule finansiranju države. Jeremić koji je i autor u izdanju magazina Ekonomist "Ko je ko u srpskim finansijama", kazao je da je zaduženje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.