Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 09:32

U 2022. povećanje obima poslovanja i rast profita: Revidirani godišnji izveštaj Grupe Triglavi Zavarovalnice Triglav za prošlu godinu

Triglav Osiguranje, Beograd povećalo je ukupnu premiju u 2022. godini za 15 odsto u odnosu na 2021. godinu, na iznos od 80 miliona evra. Premija u životnim osiguranjima je opala za 6 odsto, dok je u neživotnim osiguranjima nastavila sa rastom za 18 odsto. U prvih devet meseci 2022. godine Društvo je zadržalo svoje tržišno učešće na 7,3 odsto i peto mesto na visoko koncentrisanom srpskom tržištu, na kojem posluje 16 osiguravajućih društava. Rast premije Triglav Osiguranja, Beograd bio je veći od rasta tržišta osiguranja u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Triglav osiguranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.