Izvor: Vesti.rs, 16.Maj.2012, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triglav Osiguranje na 79. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu


Osiguravajuće društvo Triglav Osiguranje, i ove godine, predstavlja svoje proizvode namenjene poljoprivredi u okviru 79. Međunarodnog sajma poljoprivrede koji se, od 12. do 18. maja ove godine ,održava u Novom Sadu.

Svi posetioci Hale „Master“ Novosadskog sajma će moći da posete štand Triglav Osiguranja gde će, za vreme trajanja Sajma, za sve postojeće i potencijalne osiguranike biti obezbeđeni adekvatni proizvodi namenjeni poljoprivredi i samostalnim poljoprivrednim proizvođačima, kao i osiguranju njihovih mašina. Takođe, za vreme trajanja Sajma, ova osiguravajuća kuća je obezbedila i specijalni popust od 10% za svaku zaključenu polisu Osiguranja useva i plodova.

Kompanija Triglav, kao deo međunarodne osiguravajuće grupacije sa tradicijom od 1900. godine, će se potruditi da svojim znanjem na području osiguranja, klijentima ponudi proizvode i usluge koji će zadovoljiti njihove životne i poslovne ciljeve.






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Temerinska pasuljijada i Šunka fest predstavljeni na Sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2012

NOVI SAD -..Šunka fest i Temerinska pasuljijada, dve tradicionalne turističko-privredne manifestacije, predstavljene su danas posetiocima 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu...Temerinska pasuljijada održaće se 1. i 2. juna na prostoru Vašarište, u Temerinu, a okupiće oko 300 takmičara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nagrade "Agro biz lider"

Izvor: RTS, 16.Maj.2012

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, dodeljene su godišnje nagrade "Agro biz lider" najuspešnijim kolektivima i pojedincima. Među nagrađenima, za angažovano praćenje poljoprivrednog sektora, je i Nikola Božović, novinar redakcije Dopisništva RTS-a iz Zrenjanina. ..U okviru Međunarodnog...

Nastavak na RTS...