Kup Radivoja Koraća se posle 6 godina seli iz Niša - ove godine u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2021, 18:18

Kup Radivoja Koraća se posle 6 godina seli iz Niša - ove godine u Novom Sadu

Posle šest uzastopnih godina Niš neće biti domaćin Kupa Radivoja Koraća. Ove godine on se, odlučio je Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije, seli i od 11. do 14. februara će se održati u Novom Sadu.

Niš je 16 puta bio domaćin kup takmičenja, a 11 od kako nosi ime proslavljenog košarkaša. Međutim ove godine KSS je odlučio drugačije.

Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije odlučio je da se završni turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać održi od 11. do 14. februara u Novom Sadu. Utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani "Spens". Četvrtfinala će biti na programu u četvrtak 11. februara, petak 12. februar je slobodan dan, polufinala su u subotu 13. februara, a finale u nedelju 14. februara - saopštio je KSS.

Nišlije ipak nemaju za čime mnogo da žale, jer će zbog pandemije virusa korona sve utakmice odigrati pred praznim tribinama.

Inaće, za trofej "Žućkove levice“ u Novom Sadu boriće se pet ABA ligaša - Partizan NIS, Crvena zvezda MTS, FMP, Mega Sokerbet i Borac, finalisti drugog stepena Kupa KSS Vojvodina i kragujevački SPD Radnički, kao i zemunska Mladost kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.