Ko će kupiti Kroacija osiguranje?

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će kupiti Kroacija osiguranje?

Zagreb -- Sedam kompanija je zainteresovano da kupi Kroacija osiguranje (CO).

Među zainteresovanima su hrvatski Adris, američki AIG, austrijski VIG, nemački Ergo, poljski PZU i slovenački Triglav.

Rok za iskazivanje interesovanja za CO istekao je u subotu, 31. avgusta, dok rok za davanje neobavezujućih ponuda za preuzimanje deonica i dokapitalizaciju još traje, prenosi portal Poslovni dnevnik.

Vlada Hrvatske, shodno odluci od 18. jula ove godine, namerava da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proda deo od ukupno 80,2 odsto vlasničkog udela u CO, i to tako da joj nakon završetka transakcije u vlasništvu ostane najmanje 25 odsto plus jedna deonica, odnosno najviše do 30 odsto deonica kapitalno osnaženog Kroacija osiguranja.
Pogledaj vesti o: Triglav osiguranje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko će kupiti Kroacija osiguranje?

Izvor: B92, 03.Sep.2013

Zagreb -- Sedam kompanija je zainteresovano da kupi Kroacija osiguranje (CO)...Među zainteresovanima su hrvatski Adris, američki AIG, austrijski VIG, nemački Ergo, poljski PZU i slovenački Triglav...Rok za iskazivanje interesovanja za CO istekao je u subotu, 31. avgusta, dok rok za davanje neobavezujućih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.