Urbano i elegantno

Izvor: Politika, 09.Apr.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urbano i elegantno

Saveti dizajnera stigli su u pravi čas kada se iz ormana seli topla a useljava odeća za proleće i leto. Na 20. „Mejbilin fešn selekšnu”, koji je od 25. marta organizovala modna agencija „Selekt”, predstavljeni su najznačajniji modni stilovi za ovu sezonu. Na revijama su lansirane kolekcije priznatih kreatora. Dame će imati priliku da se povedu za smelim modnim talasom koji obuhvata seksi provokativne, poslovne i odevne kombinacije za svakodnevnu priliku.

Na sinoćnjem modnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << druženju u Tržnom centru „Ušće” predstavljene su tri revije „Fristajl sensejšn”,„Vork plejgraund” i „Diva sensejšns”. I tu se potvrdilo da se za svačiji ukus može naći ponešto. Manekeni su šetali u urbanim i sportsko-elegantnim modelima. Haljine za večernje izlaske krojene su od treperavih i živopisnih tkanina. Predstavljene su poslovna i elegantna odela za muškarce. Ovim kreatorskim ostvarenjima završen je prestižni petnaestodnevni modni praznik, koji je postao prepoznatljiv i mimo granica naše zemlje. On će biti putokaz za one koji prate svetske modne tokove,  i u njima traže svoj jedinstven stil.

A. K.

objavljeno: 09.04.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.