Sajam novih tehnologija u Ušću

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2011, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam novih tehnologija u "Ušću"

Posetioci tržnog centra "Ušće" će od danas do 25. septembra moći da se zabave na Sajmu novih tehnologija "Pogled u budućnost". U nizu prodavnica računari, igračke konzole i mobilni biće na popustu.

Sajam novih tehnologija "Pogledaj budućnost" počinje danas u Tržnom centru ''Ušće" i trajaće do >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 25. septembra. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i razonode uz dobru ponudu zabavne elektronike i najkvalitetnije igračke opreme i konzola.

Svi posetioci Sajma moći će da probaju 3D igre sa xBox konzolom na Samsung smart 3D televizoru, "škljocaju" Nikon fotoaparatima, provere brzinu Asus kompjutera i probaju najnovije proizvode kompanije Lenovo.

Sajam će posetiti i Lenovo DO Tour kamion koji je krenuo na putovanje kroz devet zemalja Evrope, među kojima se našla i Srbija. Prva stanica specijalno dizajniranog Lenovo kamiona bila je Varšava, u Srbiji će biti stacioniran ispred ''Ušća'' 19. i 20. septembra.

Tokom trajanja Sajma, u nizu prodavnica su za posetioce pripremili i popuste na računare, igračke konzole i mobilne telefone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.