Noć Reklamoždera 24. decembra u Sava centru

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć Reklamoždera 24. decembra u "Sava" centru

Noć Reklamoždera u okviru koje će biti prikazano šest sati najreklama iz celog sveta i specijal-retrospektiva od 1981. do 2011. godine, biće organizovana u subotu 24. decembra, u Centru "Sava", saopštio je danas organizator manifestacije "SuperStar worldwide".

Cena ulaznice za mt:s Noć Reklamoždera je 800 dinara, a karte se mogu kupiti na blagajni Centra "Sava", Bilet Centra i Tržnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Ušće".

Organizatori su najavili da će 12. beogradska Noć biti u znaku prijateljstva i da će i ove godin biti dodeljena nagrada "Mega brend" nekome ko svojim talentom i uspehom reklamira Srbiju u svetu.

Na Noći Reklamoždera biće proglašen i pobednik sa liste "Top 30 naj reklama 2011", a svi zainteresovani mogu da glasaju na internet adresi www.nadlanu.com, www.blic.rs i www.nocreklamozdera.com.

Manifestacija, Noć Reklamoždera, koja slavi 30. rođendan organizuje se u više od 50 zemalja sveta, odnosno više od 150 gradova.

Nastala je 1981. godine u Parizu, a njen osnivač je Žan Mari Bursikot (Jean Marie Boursicot), vlasnik najveće reklamoteke na svetu.

Prva Noć Reklamoždera u Beogradu organizovana je 1996. godine, ali publika redovno može da uživa u Noći Reklamoždera od 2001. godine.

Tokom godina, postepeno, Beograd je postao broj jedan grad u svetu po broju publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je i krenula čuvena "La Nuit Des Publivores", navedeno je u saopštenju.

Povezane vesti: Počelo glasanje za najbolju reklamu Noći Reklamoždera Najbolja reklama "Pače ide u grad"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.