C&A Srbija - Katalog

Izvor: Domino Magazin, 09.Nov.2011, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

C&A Srbija - Katalog

Prva prodavnica modne kuće C&A ove jeseni stiže u Beograd, pogledajte katalog aktuelnih kolekcija za sezonu 2011. / 2012

Kao što je Domino magazin prvi javio C&A najzad stiže u Beograd.

Prva prodavnica modne kuće će biti otvorena ove jeseni i to u Tržnom centru Ušće. A pošto su izlozi već izlepljeni promo materijalima verujemo da će prodavnica otvoriti kupcima vrata već >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << za nekoliko dana.

Do tada pogledajte katalog kolekcija za jesen 2011. - zimu 2012. i spremite se za jeftinu kupovinu i u vašem komšiluku. To ste valjda čekali sve ove godine, pošto više ne morate da idete do Budimpešte ili Beča u šoping?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.