NE OVO NA FOTKI NIJE TOSE Pogledajte o kome se zapravo radi

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE OVO NA FOTKI NIJE TOSE Pogledajte o kome se zapravo radi

Pevač Andrej Dorić (22), muzičar iz Novog Sada, u regionu je postao poznat kao dvojnik legendarnog pevača Tošeta Proeskog.

"Moja priča počinje u Makedoniji, sa vašim i našim Tošetom. Uvek sam voleo muziku i završio sam muzičku školu, smer solo pevanje. U pubertetu su počeli da me porede sa Tošetom, mnogi su mi pričali da izgledam kao on, što mi je uvek prijalo. Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće poredili sa njim na nastupima po klubovima, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << su me pitali i da li smo u srodstvu", ispričao je on.

Andreju je posebno žao što nije imao tu sreću da upozna Proeskog.

"Nažalost, ja nikad nisam imao priliku da upoznam svog idola, ali ugledajući se na njegov rad, na ljegovu humanost i harizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio muzici", objasnio je.

"Ja sam Andrej, a Toše je bio jedan jedini i za njega ne postoji zamena. Svako ima svoju sudbinu i svoju zvezdu vodilju", rekao je Dorić.
Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Pokojni pevač ima svog dvojnika: Kažu da je ovaj srpski pevač isti Toše

Izvor: B92, 22.Sep.2016, 14:03

Mladi pevač Andrej Dorić iz Novog Sada mnoge podseća na pokojnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog...“U pubertetu su me upoređivali sa Tošetom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on, što mi je zaista laskalo. Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće s njim upoređivali na nastupima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.