Vučić: Nema prodaje Telekoma bez dobre ponude

Izvor: Mondo, 11.Jun.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nema prodaje Telekoma bez dobre ponude

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće da prodaje kompaniju Telekom Srbije ako ne dobije odgovarajuću cenu i garanciju da će nakon prodaje ta kompanija da funkcioniše bolje.

Foto: Promo. Telekom Srbija.

"Ako ne možemo da dobijemo cenu, kvalitet i garancije da će ta kompanija da funkcioniše bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mi to nećemo ni da radimo. Uvek je odluka na nama", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije.

Premijer je poručio da će Vlada Srbije da donese najbolju odluku za Srbiju i da odluka o prodaji Telekoma Srbije isključivo zavisi od vlade, od toga da li može da dobije dobru ponudu i u zavisnosti od preporuka privatizacionog savetnika "Lazarda".

Vučić je rekao da su predstavnici Telekoma Srbija u Londonu razgovarali sa potencijalnim investitorima.

Vučić je naveo da tri kompanije do kraja ove godine hoće da zaposle 2.000 ljudi u Srbiji, jer smo, kako je istakao, očuvali političku stabilnost.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Nema prodaje Telekoma bez dobre ponude"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2015

Premijer Aleksandar Vučić je izjavio je da Srbija neće da prodaje kompaniju "Telekom Srbije" ako ne dobije odgovarajuću cenu i garanciju da će nakon prodaje ta kompanija da funkcioniše bolje..."Ako ne možemo da dobijemo cenu, kvalitet i garancije da će ta kompanija da funkcioniše bolje, mi to...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.