Vreme stajanja u redovima prolazi – plaćanje mobilnim

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme stajanja u redovima prolazi – plaćanje mobilnim

Većina građana ne voli i nije zainteresovano da dugo čeka u redu u banci ili pošti kako bi platili svoje račune. Gužva, dugo stajanje u redu, nervoza i izgubljeno vreme postaju stvar prošlosti. Telekom Srbija svojim prepaid i postpaid korisnicima pruža uslugu plaćanja računa mobilnim telefonom - mPayment.

mPayment omogućava plaćanje postpaid, fiksnih, ADSL ili IPTV računa, kao i račune JKP >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Objedinjena naplata Niš, bez čekanja, na bilo kom mestu i u bilo koje vreme. Računi se plaćaju putem mobilnog telefona bez provizije u tri jednostavna koraka. Bitno je istaći kod ovakvog načina plaćanja da je brz, jednostavan i ono što je najbitnije u današnje vreme je da je siguran.

Korisnik treba da se registruje u svojoj banci u kojoj ima otvoren tekući račun ili platnu karticu, nakon čega se dobija lični identifikacioni kod za mobilna plaćanja - mPin. Kod se koristiti za potvrdu transakcije plaćanja računa i dodatnu sigurnost.

Da bi se račun platio potrebno je poslati SMS poruku u određenom formatu, a za autorizaciju plaćanja ukucati mPin. Nakon toga dolazi potvrda u vidu SMS poruke da je plaćanje uspešno izvršeno.

Pronađite više informacija o ovoj usluzi na sajtu Telekoma Srbija i iskoristite mogućnost plaćanja računa putem mobilnog telefona na brz i jednostavan način.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: ADSL

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.