Telekom traži nove izvore prihoda

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom traži nove izvore prihoda

Generalni direktor "Telekom Srbija" Predrag Ćulibrk izjavio je da je ova kompanija poput ostalih operatora okrenuta traženju novih izvora prihoda pošto tradicionalni servisi, kao što su SMS i razgovor, u čitavom svetu padaju zbog korišćenja raznih internet aplikacija.

U vezi sa uvođenjem elektronskog bankarstva, "Telekom" priprema ponudu za preuzimanje manjinskih akcija "Dunav banke" u koju će biti uloženo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 10 miliona evra.

"Trenutno smo stekli 56 odsto akcija 'Dunav banke'. Mi kroz banku želimo da lansiramo nove bankarske usluge i pakete zajedno sa onim što 'Telekom Srbija' već radi", objašnjava Ćulibrk za "Politiku".

"Verujem da će i u procesu privatizacije 'Telekoma' posedovanje većinskog vlasništva u Dunav banci biti cenjeno kao plus, a ne kao minus", napominje on.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.