Telekom postaje suvlasnik Poštanske štedionice

Izvor: Beta, 06.Apr.2021, 10:09

Telekom postaje suvlasnik Poštanske štedionice

Komisija za zaštitu konkurencije odobrila je Poštanskoj štedionici da pripoji MTS banku koja je u vlasništvu Telekoma Srbija.Posle tog pripajanja Republika Srbija imaće u Poštanskoj štedionici udeo od 71,05 odsto, Pošta Srbije biće vlasnik 17,94 odsto akcija, a Telekom Srbija će raspolagati sa udelom od 10,08 odsto.Poštanska štedionica ima u Srbiji oko 160 ekspozitura i njen tržišni udeo posle pripajanja MTS banke iznosiće 6,2 odsto, objavljeno je na sajtu Komisije za zaštitu konkurencije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Poštanska pripaja MTS banku, Telekom postaje suvlasnik Štedionice

Izvor: Kamatica.com, 06.Apr.2021

Komisija za zaštitu konkurencije odobrila je Poštanskoj štedionici da pripoji MTS banku koja je u vlasništvu Telekoma Srbija..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.