Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2020, 15:12

Telekom podnosi tužbu protiv Junajted grupe

Kompanija “Telekom Srbija” je odlučila da podnese tužbu protiv Junajted grupe zbog negativne kampanje kojoj je izložena već dve godine kroz medije koji rade pod kapom ove kuće.
Ovo je izjavio Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju “Telekoma”. Tužba će biti podneta u Srbiji, ali i pred međunarodnim sudovima. Svi će imati mogućnost da dokažu tvrdnje iznete u prethodnom periodu, poručio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Lučić, a prenele Novosti.
– U prethodna tri – četiri meseca se neprestano prave prilozi protiv “Telekoma”, a nama se ne da mogućnost ni da odgovorimo – kaže Lučić. – Junajted grupa koristi svoje resurse protiv “Telekoma”.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.