Telekom neće biti prodat po svaku cijenu

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom neće biti prodat po svaku cijenu

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim LJajić izjavio je da kompanija "Telekom Srbija" neće biti prodata po svaku cijenu, već samo u slučaju dobre ponude.

LJajić je rekao da će cijeli proces privatizacije biti završen u drugoj polovini novembra, te da se očekuje i podnošenje obavezujućih ponuda.

"Zadovolji smo time kako za sada teče proces", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << LJajić za RTS i dodao da je osam preduzeća podnijelo neobavezujuće ponude i otkupilo dokumentaciju "Telekoma".

LJajić je naveo da u skladu sa prijedlogom privatizacionog savjetnika ne želi da objavi imena zainteresovanih preduzeća.

"Ukoliko ne bude povoljne ponude, `Telekom` će biti reorganizovan kako bi njegov rad bio još efikasniji", istakao je LJajić i poručio da prodaja nije nužnost, ali da bi to rješenje bilo bolje po kompaniju.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.