Izvor: Radio 021, 14.Avg.2020, 14:34

Telekom najavio da će tužiti Junajted grupu

Sadašnja vrednost Telekoma Srbija je oko dve milijarde evra i pored obimnog i teškog investicionog ciklusa, izjavio je koordinator za Internet i multimediju Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

On je naveo da je procena da bi vrednost Telekoma Srbija do 2023. godine mogla da dostigne četiri milijarde evra. Takođe je rečeno da je nivo zaduženosti na prosečnom nivou za evropske telekomunikacione kompanije.

Čelni ljudi Telekoma Srbija najavili su da će ta kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tužiti domaćim i stranim sudovima Junajted grupu zbog, kako je navedeno, neistina koje je ta konkurentska kompanija iznosila u javnost o Telekomu.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, direktor Telekoma Predrag Ćulibrk izjavio je da ne smatra da je bio pametan potez izvršnog direktora za ljudske resurske te kompanije Draška Markovića, koji je prekinuo konferenciju za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u dvorištu poslovne zgrade Telekoma.

Ćulibrk je rekao da Mariniku Tepić više niko neće sprečavati da održava konferencije za štampu ispred poslovne zgrade Telekoma, ali je dodao da je "neprijatno da se takve konferencije za štampu održavaju u dvorištvu te zgrade".

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.