Telekom blizu dogovora sa jakim telekomunikacionim igračem

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 10:59

Telekom blizu dogovora sa jakim telekomunikacionim igračem

Beograd -- Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da su pojedine jake telekomunikacione u svetu zainteresovane za saradnju sa Telekomom.

Lučić je kazao da je Telekom blizu dogovora i potpisivanja ugovora o partnerstvu sa jednim od najjačih telekomunikacionih igrača.

Lučić je kazao da ne može još da "otkrije karte" i saopšti o kojoj kompaniji je reč.

"Mislim da smo blizu dogvora, da ne otkrivam sve karte, sa baš jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najjačih telekomunikacionih partnera. Pri kraju je potpisivanje ugovora", rekao je Lučić.

Na pitanje ko je sve zainteresovan za saradnju sa Telekomom i šta to znači, Lučić je rekao da Telekom kontaktiraju pojedine velike svetske kompanije, kao što su Telefonika i Vodafon.

"Probaju kroz stvaranje partnerstava sa nama, jer nas prepoznaju kao lidere u reigonu, da dele sa nama ideje, servise i budu naši partneri, koji bi uzimali od nas određeni broj servisa i davali nama određeni broj servisa", naveo je Lučić.

To će, dodaje, značiti da će Telekom moći da se proširi preko tih partnera na zemlje u kojima oni pružaju svoj servis.

"Mi tražimo partnere u jakim telekomunikacionim firmama koje bi nam pomogle da se proširimo u zemlje EU, Amerike i Kanade, kako bi taj deo dijaspore i tržišta uzeli za nas", istakao je Lučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.