Telekom Srbija poziva Junajted mediju na pregovore, ponudu za emitovanje N1 nisu dobili

Izvor: Beta, 26.Jan.2020, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija poziva Junajted mediju na pregovore, ponudu za emitovanje N1 nisu dobili

Generalni direkor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk pozvao je predstavnike Junajted medije na nastavak pregovora uz uveravanje da su spremni još danas da uključe signale i vrate kanale korisnicima."Koliko sutra smo spremni da sednemo sa njima i dodjemo do ugovora koji je zakonit. Istog momenta spremni smo da pustimo sve ove kanale", rekao je ĆulibrkPrema njegovim rečima Supernova "nije isključila kanale svojom voljom", već je sa to stigao stigao "ultimativni zahtev" od Junajted medije."Odluka nije bila na Supernovi. Supernova je prihvatila i nepovoljnije cene zato što je smatrala da je to interes gradjana. Ono što nismo mogli da prihvatimo je teritorijalno ograničenje. Možete da distribuirate na Novom Beogradu, a ne možete na Voždovcu ili možete na Starom gradu, a ne na Vračaru", rekao je Ćulibrk.Prema njegovim rečima, "zamena je teza" da Junajted medija "nije htela da sklapa ugovore sa fantomskom firmom Supernova", jer su se ugovori sklapali sa kompanijama koji posluju u okviru Supernove, a koja je krovni brend za sve njih.Na pitanje da li je Telekom dobio ponudu od Junajted medije za emitovanje kanala N1, Ćulibrk je rekao da zvaničnu ponudu za to nisu dobili."Insistiranjem na taj način se ne postiže volja gradjana, nego parcijalna. Od Junajted medije očekujemo da ...
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom Srbija poziva Junajted mediju na pregovore, ponudu za emitovanje N1 nisu dobili

Izvor: Danas, 26.Jan.2020

Generalni direkor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk pozvao je predstavnike Junajted medije na nastavak pregovora uz uveravanje da su spremni još danas da uključe signale i vrate kanale korisnicima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.