Telekom Srbija pokreće svoj podkast

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 13:56

Telekom Srbija pokreće svoj podkast

Telekom Srbija pokreće svoj podkast pod nazivom "Telcast".

U podkastu će se govoriti o tehnologijama i inovacijama, muzici, filmovima, novim trendovima u medijima ali i komunikacijama, načinima na koje danas slušamo i gledamo i informišemo se.

Domaćin podkasta biće poznato TV lice Minja Miletić, koja će svakog drugog petka od 20 časova sa ekskluzivnim gostima razgovarati o tome šta čini njihov digitalni svet i kako im menja svakodnevicu.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Telcast biće emitovan u petak, 19. maja, a gost će biti generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

- Pokretanjem podkasta potvrđujemo da smo kompanija koja pokreće promene. Drago nam je što ćemo i na ovaj način razgovarati o tehnologijama, trendovima i telekomunikacijama koje čine današnji svet i u najvećoj meri ga menjaju i oblikuju. Verujemo da će ovo biti još jedan uspešan projekat naše kompanije koji će naići na veliko interesovanje publike - saopšteno je iz Telekoma Srbija.

Svi zainteresovani za navedene teme moći će da gledaju "Telcast" na jutjub kanalu Telekom Srbija, ili ga slušaju na platformama Spotify, ITunes i google podcast.

Saznajte sve o tehnologiji, inovacijama i svetu koji nas okružuje kroz razgovore sa stručnjacima, profesionalcima i kreativcima koji na svoj način tumače tehnološki razvoj i predviđaju trendove za budućnost!
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.