Telekom Srbija nije odgovorio na ključna pitanja

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija nije odgovorio na ključna pitanja

U reakciji na tekst N1, koji je u vezi sa planiranim akvizicijama kablovskih operatera od strane Telekoma Srbija, ta kompanija u većinskom državnom vlasništvu nije dala odgovor ni na jedno od suštinskih pitanja koja otvaraju saznanja N1.

U skladu sa izjavom generalnog direktora Telekoma Srbija, Predraga Ćulibrka, da su pregovori o akviziciji "otvoreni" i da Telekom Srbija, kao kompanija koja transparentno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posluje, "neće ništa skrivati od javnosti", N1 poziva tu javnu kompaniju da otvoreno i jasno saopšti sa kojim kablovskim operaterima pregovara, da li će akvizicije biti obavljene po tržišnim uslovima, da li je tačno da sa jednim od operatera pregovara o ceni od blizu 200 miliona evra i koji je to operater?

N1 poziva Telekom Srbija da javno saopšti kakve su namere te kompanije u vezi sa televizijskim kanalima koji su u sadašnjoj ponudi operatera sa kojima pregovara, a koji mogu biti subjekt akvizicije.

Za televiziju N1 i njene gledaoce važno je pitanje da li će, ukoliko Telekom Srbija kupi operatere koji u ponudi imaju N1, televizija N1 ostati u ponudi ili će doživeti sudbinu Srpske Naučne Televizije koja je uklonjena iz ponude Telekoma Srbija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Telekom Srbija nije odgovorio na ključna pitanja

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2018, 02:00

U reakciji na tekst N1, koji je u vezi sa planiranim akvizicijama kablovskih operatera od strane Telekoma Srbija, ta kompanija u većinskom državnom vlasništvu nije dala odgovor ni na jedno od suštinskih pitanja koja otvaraju saznanja N1...U skladu sa izjavom generalnog direktora Telekoma Srbija,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.