Telekom: Sada je jasno da vlasnici N1 nisu ni želeli dogovor

Izvor: RTS, 31.Jan.2020, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom: Sada je jasno da vlasnici N1 nisu ni želeli dogovor

"Telekom Srbije" je saopštio, nakon što je "Junajted grupa" odlučila da prekine pregovore, da na ucene ne može i neće pristati.
Odgovor vlasnika N1 televizije, povodom ponude Telekoma Srbije da emituje taj kanal besplatno dok traju pregovori oko postizanja konačnog rešenja, pokazuje da vlasnik N1, zapravo, nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije ni bio spreman na dogovor, saopštio je "Telekom".

"Na logičan poslovni predlog 'Telekoma Srbija' da nam vlasnik N1 televizije dozvoli da besplatno emitujemo njegov kanal do postizanja konačnog dogovora, odgovor sa njihove strane je prekid pregovora", navodi se u saopštenju.
Telekom podseća da je predložio da emituje N1 u četiri puta više domaćinstava nego što je to bio slučaj do 17. januara, iako im je, kako dodaje, taj isti vlasnik isključio sve kanale, uključujući N1 i Sport klub kanale.
"Na ucene ne možemo i nećemo da pristajemo", poručio je "Telekom Srbije".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.