Stranke duguju i za telefon

Izvor: S media, 13.Feb.2012, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranke duguju i za telefon

Lider Ujedinjenih regiona Srbije i G17 plus Mlađan Dinkić i generalni direktor Telekoma Branko Radujko oštro su na Tviteru polemisali na temu dugovanja koje ova stranka ima prema ovoj kompaniji. A sve je počelo prilično bezazleno, ocenom jednog građanina da Telekom sponzoriše sportske klubove iz Beograda nauštrb onih iz unutrašnjosti.

Dinkić je podržao ovaj stav, na šta mu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Radujko predložio da „G17 konačno plati račune za telefone i da onda predlaže marketing koncepte“.

Povodom ove rasprave novinar Danasa su pitali DS, naprednjake, LDP, D S S, SPS, G17 plus i SRS da li i koliko novca duguju Telekomu za telefonske račune. Iako je Radujko na Tviteru napisao da pored G17 „ima još takvih“, gotovo sve stranke tvrde da Telekomu ništa ne duguju. Jedino D S S priznaje dug od oko milion dinara, dok u URS pominju da je će „reprogramirati“ stara dugovanja.

Ipak iz ovog preduzeća poručuju da neredovnih platiša među strankama ima više i upozoravaju da će, ako zatreba, isključivati telefone i ići pred sud.

Dinkić razočaran brzinom reformi u Srbiji

Ceca na Tviteru - skandal ili previd zakonodavca

Čanak najpopularniji na Tviteru

Dejan Mihajlov, direktor D S S, za Danas kaže da ova stranka račune za mobilni telefon Telekomu plaća redovno, a da račune za fiksni telefon svaki odbor D S S posebno plaća, kao i da centrala stranke u Beogradu iz meseca u mesec redovno izmiruje obaveze. „Kada je reč o lokalnim odborima stranke, postoji dug koji je nešto veći od milion dinara, ali će biti pokriven kroz reprogram“, kaže Mihajlov.

Nadležni u G17 plus nisu jasno rekli kolika je visina duga na koji ukazuje direktor Telekoma. Ističu da se „često misli da u političkim partijama postoje stotine miliona, ali u praksi nije tako“. Kažu i da redovno servisiraju obaveze prema Telekomu, a da su „za stara dugovanja pre nekoliko meseci razgovarali o reprogramu“.

(Danas)
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Mlađan Dinkić,   Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.