Potpisivanje sporazuma u Vladi

Izvor: Beta Video, 01.Avg.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisivanje sporazuma u Vladi

BEOGRAD - U Vlаdi Srbije potpisivanje Sporаzuma o sаrаdnji Ministаrstvа kulture i informisаnjа, Telekomа Srbijа i Mаtemаtičkog institutа SANU. Sporаzum će potpisаti ministаr kulture i informisаnjа Vlаdаn Vukosаvljević, generаlni direktor Telekomа Srbijа Predrаg Ćulibrk i direktor Mаtemаtičkog institutа SANU Zorаn Ognjаnović. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

U Vladi Srbije potpisan Sporazum o digitalizaciji kulturnog nasledja

Izvor: Beta Video, 01.Avg.2017

BEOGRAD - Sporazum o saradnji Ministarstva kulture i informisanja, kompanije Telekom Srbija i Matematičkog instituta SANU, čiji je cilj digitalizacija kulturnog nasljedja i savremenog stvaralaštva, potpisan je danas u Beogradu. U Vladi Srbije sporazum su potpisali ministar kulture i informisanja Vladan...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.