NIN: Telekom ne isplaćuje dividende jer je kupovao kablovske operatore

Izvor: Danas, 13.Jun.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIN: Telekom ne isplaćuje dividende jer je kupovao kablovske operatore

Teško će iko uspeti da ubedi oko 4,8 miliona građana Srbije, koji poseduju besplatne akcije Telekoma Srbija, da postoji neki drugi razlog što ove godine neće dobiti ni dinar na ime dividende od dobiti iz 2018 Članak NIN: Telekom ne isplaćuje dividende jer je kupovao kablovske operatore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Dinar

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Britanska dobrotvorna ustanova daje 100 miliona dolara za efikasnije lečenje zmijskih ujeda

Izvor: Danas, 14.Jun.2019, 07:31

Londonski Wellcome Trust ulaže 80 miliona funti za poboljšanje terapija i proizvodnju novih protivotrova za lečenje zmijskih ujeda. Članak Britanska dobrotvorna ustanova daje 100 miliona dolara za efikasnije lečenje zmijskih ujeda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.