NAJBOLJI UZ NAJBOLJE: Superliga Srbije još tri godine Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 17:27

NAJBOLJI UZ NAJBOLJE: Superliga Srbije još tri godine Areni

Svečanom činu u hotelu "Hilton" prisustvovali su generalni direktor Telekoma, Vladimir Lučić, vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Nenad Bjeković, selektor "orlova" Dragan Stojkvić i generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Istorijski dan za srpski fudbal! Telekom Srbija, Arena Channels Group i Fudbalski savez Srbije potpisali su danas ugovor o sponzorstvu, koji garantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se najbolji srpski fudbal i dalje gledati isključivo na kanalima TV Arena sport.

Svečanom činu u hotelu “Hilton” prisustvovali su generalni direktor Telekoma, Vladimir Lučić, vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Nenad Bjeković, selektor “orlova” Dragan Stojkvić i generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Svečano potpisivanje ugovora u Beogradu okupilo je vrhušku domaćeg fudbala i niko od njih nije krio zadovoljstvo.

Telekom Srbija je godinama pomagao klubove u Srbiji, a sada smo otišli korak dalje i potpisali ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, koji nam mnogo znači. Naša kompanija i TV Arena sport mnogo pažnje polažu na domaći sport, jer je on osnova svega i nadam se da će ovo biti značajno da se krene napred i krene sa velikim uspesima i na klupskom i na reprezentativnom planu – rekao je generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić.

Direktor Arena channels group Nebojša Žugić bio je presrećan i istakao je velike želje svih.

– Svi znamo da je ugovor sa FSS deo naše strategije popularizovanja domaćeg sporta. Mi smo prošle godine pokrenuli multiprenose u emisiji “Kao nekad”. Onda smo omogućili svim navijačima da svoje ljubimce gledaju svaki meč, iz kola u kolo, a ne kao do tada, kada bi se suočavali sa našim najvećim ekipama. Uz sve to u emisijama imamo pregled kola, stručne analize, brojne goste, što sve zajedno stvara jednu lepšu sliku i utiče na podizanje interesovanja za naš fudbal. Naravno, u planu nam je kupovina nove opreme kako bi prenosi bili kvalitetniji. U saradnji smo sa FSS oko uvođenja VAR sistema, što će opet na svoj način popularizovati fudbal. Takođe, obezbedili smo prenose mečeve Uefa takmičenja – rekao je Žugić, a onda nastavio:

– Nadam se da ćemo imati najmanje tri kluba u UEFA takmičenjima i da ćemo ih gledati na našim kanalima . Dakle, ovim ugovorom mi smo kompletirači naš “drim tim” ili, na srpskom rečeno, tim snova, jer ćemo gledati na Areni i Seriju A, i La ligu, i francusku ligu, UEFA takmičenja i domaću ligu koja po gledanosti uopšte ne zaostaje za ostalim evropskim takmičenjima. Zahvaljujem našoj matičnoj kompaniji Telekomu Srbija na podršci koju nam pružaju i razumevanju za važnost kvalitetnog sadržaja na nasim kanalima. Nadam se da mi niko neće zameriti kad kažem da je Vlada Lučić u oblasti telekomunikacija ono što je Piksi u našoj reprezentaciji. On je naš selektor. Uz ogromnu pomoć koju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije daju za razvoj srpskog sporta, s pravom očekujemo da rezultati budu respektabilni. Selektoru Stojkoviću čestitam početak rada sa selekcijom, uz želju da mu se ostvare sve zamisli i da obraduje našu naciju. Srbija već ima najboljeg tenisera i košarkaša, a ja se nadam da će dobiti i najboljeg fudbalera – rekao je Žugić.

Selektor Dragan Stojković Piksi ocenio je da je saradnja sa državom pravi potez.

– Zadovoljstvo mi je što prisustvujem istorijskom trenutku za srpski fudbal, i što je FSS, i srpski fudbal uopšte, izabrao državu Srbiju za partnera, jer neka iskustva kažu da vrhunski sport postiže najbolje rezultate kada se osloni na državu i njene institucije. Ovo je tek početak, verujem da ćemo iz ovoga izaći jači i spremniji da se nosimo sa najboljima na svetu – kazao je Stojković.

Zamenik predsednika FSS, sa ovlašćenjima predsednika, Nenad Bjeković podsetio je da je ovo najveći ugovor u istoriji srpskog fudbala.

– Zadovoljstvo mi je da prisustvujem ovom istorijskom trenutku, jer nikad u srpskom sportu nije potpisan veći ugovor o sponzorstvu od današnjeg. Srećni smo što je najveći brend Srbije prepoznao našu nameru da srpski fudbal učinimo boljim i na tome smo im neizmerno zahvalni. Od ugovora sa Arena Sport Tv očekujemo da svojim profesionalizmom doprinesu promociji našeg fudbala, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Istorijski ugovor o sponzorstvu FSS

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Generalni direktor Telekom Srbija Vladimir Lučić i zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.