Izvor: Radio 021, 14.Dec.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTS negirao navode da su blokirali N1

Telekom Srbija reagovao je na vest koja se pojavila u javnosti, a u kojoj se navodi sumnja SBB-a da je MTS "verovatno doneo odluku" da internet korisnicima onemogući sadržaj SBB-ovih kanala, uključujući i program Televizije N1.

U MTS negiraju ove navode.

"Ova zabrana se očigledno radi na aplikativnom nivou van naše mreže, najverovatnije od strane SBB-a, kao vlasnika kanala. Pretpostavljamo da je vlasnik kanala doneo odluku da na ovakav način štiti svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ekskluzivni sadržaj. Zamolili bismo konkurenciju da u situaciji u kojoj nije u stanju da korisnicima pruži uslugu koju je obećao, ne obmanjuje ni svoje korisnike ni javnost na način da prebacuje odgovornost na MTS", poručuju u ovoj kompaniji.

IST Media preneo je u četvrtak vest da prilikom pokušaja da se preko EON aplikacije u MTS internet mreži prati program N1, pojavljuje se natpis da "izabrani kanal nije dostupan na mreži internet provajdera na koju ste konektovani", što se ranije desilo sa kanalima Sport kluba.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Telekom negirao da je onemogućio pristup SBB i N1

Izvor: Beta, 14.Dec.2018

Kompanija Telekom negirala je danas da je svojim internet korisnicima onemogućila pristup sadržaju kanala SBB i TV-N1."Ova zabrana se očigledno radi na aplikativnom nivou van naše mreže, najverovatnije od strane SBB-a, kao vlasnika kanala", navodi se u saopštenju Telekoma."Pretpostavljamo da je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.