LUDILO ŠOLAKOVIH MEDIJA JER GRAĐANI BEŽE OD SBB-a: Hoće da zabrane kablovsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 15:48

LUDILO ŠOLAKOVIH MEDIJA JER GRAĐANI BEŽE OD SBB-a: Hoće da zabrane kablovsku!

Junajted Grupa u rasulu jer sve veći broj građana sela i gradova Srbije uzima usluge Telekoma zbog povoljnih akcija.

Mediji u vlasništvu Junajted Grupe su izgubili svaki kompas! U potpunom beznađu zbog ubedljivih pobeda Telekoma Srbija u tržišnoj utakmici, kako u zemlji tako u regionu, sada napadaju društveno odgovornu akciju ove kompanije namenjenu domaćinstvima u seoskim sredinama, ali takodje i u velikim gradovima.

- Meštani se bune jer im Telekom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nudi besplatan internet i kablovsku TV na dve godine - poruka je skandaloznog priloga sa naslovne strane portala Nova S.

U prilogu medija, kojim upravlja milijarder Dragan Šolak, proziva se Telekom jer, kako kažu, akcijom pomoći penzionerima u ruralnim sredinama - a oni su jedna od socijalno najugroženijih kategorija u našoj zemlji - zapravo pomaže izbornu kampanju SNS?!

- Namera im je da zatrpaju penzionere TV kanalima koji promovišu Aleksandra Vučića, i to rade našim parama - kažu sa Nove S, kao da su staračka domaćinstva u srpskim selima dosad bili korisnici Šolakovog SBB-a i fanovi njegovih medija, a ne verni gledaoci nacionalnih TV kanala preko kućne antene.

A o kojim “našim parama” na portalu Nova S govore, tek je to misterija: em se Telekom Srbija kao akcionarsko društvo finansira i investira isključivo iz sopstvenih prihoda, ne uzimajući ni dinar iz narodne kase, u koju samo daje, em su upravo mediji Junajted Grupe fiktivno registrovani u Luksemburgu, zarad izbegavanja poreza i ostalih dažbina, tako da su jedine “njihove pare” zapravo one koje su oteli od građana Srbije i prebacili ih na ofšor račune Šolaka i ekipe po Sejšelima i Britanskim Devičanskim Ostrvima.

Posebno je urnebesno kako se Nova S poziva na “meštane sela u okolini Čačka”, a imaju ukupno dva sagovornika, od kojih je samo jedan sa imenom i prezimenom, a jedan potpuno anoniman - tako da je žestoke političke izjave protiv Telekoma anonimnog sagovornika “iz okoline Čačka” možda napisao i lično Šolak.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.