Konačno lepa vest sa Marakane: Telekom ostaje u Zvezdi

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno lepa vest sa Marakane: Telekom ostaje u Zvezdi

„Nećemo odustati od potpisivanja novog sponzorskog ugovora sa Crvenom zvezdom“

Bilo je najava da će odlaskom najuticajnijih članova Upravnog odbora Crvene zvezde taj klub ostati bez sponzorskih ugovora. Spekulisalo se da će zbog ostavke Predraga Ćulibrka i Telekom Srbija uskratiti pomoć Crvenoj zvezdi.

Međutim, ta glasina nije tačna. I ne samo to. Crveno-beli će uskoro potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novi dvogodišnji ugovor sa Telekomom.

Telekom Srbija obaveštava javnost da ostavka generalnog direktora Telekoma Srbija predstavlja lični čin i nije ni u kakvoj vezi sa sponzorstvom FK Crvena zvezda što su pojedini mediji objavili. Telekom Srbija svakako neće odustati od predviđenog potpisivanja sponzorskog ugovora i nastavka dugogodišnje saradnje sa našim najtrofejnijim klubom", stoji u saopštenju Telekoma
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Napokon lepe vesti vezane za Zvezdu: Telekom ostaje

Izvor: Utakmica.rs, 07.Avg.2015

Telekom će potpisati novi sporazumski ugovor sa FK Crvena zvezda. Bilo je glasina da će odlaskom rukovodećeg kadra UO FK Crvena Zvezda ostati bez sponzorskih ugovora. Špekulisalo se da će zbog ostavke Predraga Ćulibrka i Telekom Srbija uskratiti pomoć Crvenoj zvezdi. Telekom je.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.