Kako je MTS došao do ugovora korisnika SBB-a?

Izvor: Danas, 03.Dec.2020, 11:58

Kako je MTS došao do ugovora korisnika SBB-a?

Poverenik za zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović nije mogao da da definitivan odgovor na pitanje da li će ova institucija sprovesti postupak nadzora i utvrditi da li su i na koji način podaci iz ugovora između korisnika i kompanije SBB završili kod direktnog konkurenta - kompanije Telekom Srbija.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SBB: Utvrditi kako je Telekom došao do podataka o SBB korisnicima koji su poslovna tajna

Izvor: Beta, 03.Dec.2020

Kompanija SBB danas je zatražila od nadležnih institucija da utvrde da li je Telekom Srbija pribavio podatke o SBB korisnicima koji su poslovna tajna i da li su "protivno svim zakonima i dobrim poslovnim običajima, odlučili da ih zloupotrebe u svoju korist"."Prema svedočenjima gradjana koji su...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.