Do juna priprema tendera za prodaju Telekoma

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do juna priprema tendera za prodaju Telekoma

Javni poziv za izbor privatizacionog savetnika za prodaju Telekom Srbija A.D. biće raspisan u naredne dve nedelje, a očekuje se da tender za prodaju te kompanije bude pripremljen do juna.

Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu privrede, rok za prijavu konsultanata biće 25 dana od dana objavljivanja javnog poziva u "Službenom glasniku", a rok za završetak posla biće, verovatno, tri meseca.

Sve ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će omogućiti da do juna ove godine bude pripremljen tender za prodaju "Telekoma", kažu u Ministarstvu.

Privatizacioni savetnik imaće zadatak da utvrdi koji model prodaje nacionalnog teleoperatera je najoptimalniji za državu, a zatim i da pripremi tender za prodaju "Telekoma".

U dokumentu koji izradi savetnik videće se šta je tačno to što se investitorima nudi, ali i koja je cena ispod koje se ova kompanija ne sme nuditi na tržištu, zaključuju u Ministarstvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.