DSS: Vučić uvredio 208 stručnjaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Vučić uvredio 208 stručnjaka

Demokratska stranka Srbije (DSS) saopštila je da je premijer Aleksandar Vučić "naneo tešku uvredu grupi od 208 domaćih i stranih stručnjaka" izjavom da "oni koji govore da je Telekom srebrnina nemaju pojma o čemu pričaju" i podsetila na njegove ranije reči da je prodaja Telekoma "pljačka i zločin prema građanima kojima se otima jedino što vredi".

DSS danas u saopštenju navodi da je Vučić pre pet godina govorio da "Telekom" ne treba prodavati "jer bi to bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potez nedomaćinske i neodgovorne vlasti" koja "krčmi ono što su prethodne generacije sticale".

U aprilu 2011. je njegova stranka podnela krivičnu prijavu protiv predsednika tadašnje vlade Mirka Cvetkovića i članova Radne grupe za prodaju "Telekoma", a Vučić je izjavio da je prodaja Telekoma "pljačka i zločin prema građanima kojima se otima jedino što vredi", napomenuo je DSS.

U toj opozicionoj stranci navode i da Vučić danas govori sasvim drugačije i da prodaju "Telekoma" "brani na najbeskrupulozniji način, svesno govoreći neistine".
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.