Borac spreman čeka duel sa Zvezdom

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac spreman čeka duel sa Zvezdom

Trener košarkaša Borca Raško Bojić svestan je da njegova ekipa nije imala sreće pri žrebu za Kup Radivoja Koraća u kome se sastaje sa Crvenom zvezdom Telekom.

Čačani se sa "crveno-belima" sastaju u četvrtak od 18.00 u hali Pionir, a nakon tog meča na teren izlaze Radnički Kragujevac i OKK Beograd.

"Posle pet godina smo ponovo na završnom turniru, žreb nam nije bio naklonjen, ali šta je tu je, cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da ostavimo dobar utisak i da se na pravi način prikažemo beogradskoj publici", naveo je Bojić.

Borac je nakon odigranih 18. kola Košarkaške lige Srbije na trećem mestu, sa 12 pobeda i šest poraza, koliko ima i drugoplasirana Crnokosa, dok prvo mesto zauzima ekipa FMP sa trijumfom više.

Protiv Zvezde moramo da odigramo maksimalno motivisano i borbeno, na gornjoj granici naših mogućnosti kako bismo u pojedinim fazama utakmice bili ravnopravan rival. Zvezda svoju snagu demonstrira na svakoj utakmici, a mi moramo što skuplje da prodamo svoju kožu”, dodao je Bojić.

Čačani bi mogli da budu oslabljeni u duelu sa beogradskim timom, povređen je Filip Dumić.

Mislim da se radi o lakšoj povredi i da će u četvrtak biti u stroju. Nadam se da ćemo kompletni dočekati meč sa Zvezdom. Istina je da smo svi očekivali da ćemo utakmicu sa Zvezdom dočekati u boljem raspoloženju, ali dogodio nam se poraz od Metalca. Sad smo fokusirani na četvrtak, želimo da na pravi način prezentujemo klub, grad i sponzore, a posle nas u šampionatu očekuje još jedan derbi meč protiv Crnokose“, zaključio je Bojić.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća startuje u četvrtak, kada se igraju prve četvrtfinalne utakmice. Nastavak je zakazan za petak, polufinala su na programu u subotu, a finale u nedelju.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.