Večeras koncert u Parku Svetog Save

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras koncert u Parku Svetog Save

Nišlije koje odluče da "srpsku" Novu godinu dočekaju napolju to će moći da učine u Svetosavskom parku uz pobednicu Evrovizije Mariju Šerifović, niški sastav La Campanella, trubače, vatromet i animaciju na crkvi “u duhu Pravoslavlja”.

Koncert poznate pop pevačice, kako su najavili iz Opštine Medijana, počinje u 22:30. Njen nastup upotpuniće i niški bend La campanella i trubači u ponoć.

Na zidu Crkve Svetog cara Konstantina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i carice Jelene biće prikazana 3D animacija sa pravoslavnim motivima. Za produkciju je angažovana pančevačka firma “Pro Eduka”, a motivi će se prikazivati 2 puta u toku večeri.

Oni koji "srpsku" budu dočekali u parku, biće posluženi rakijom, vinom i čajevima, koji će se deliti besplatno.

Podsetimo, organizacija Nove godine će Opštinu Medijana koštati nešto više od 3 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Doček srpske nove godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu večeras doček sa Marijom Šerifović

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jan.2017

Nišlije će večeras dočekati srpsku Novu godinu u Parku Svetog Save sa poznatom peevačicom Marijom Šerifović...Domaćini iz GO Medijana obećavaju dobru zabavu uz "3D animaciju sa motivima iz pravoslavlja" na Crkvi Svetog cara Konstantina i carice Jelene, kuvano vino i nezaobilazni vatromet..Koncert...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Niš: Mirno dočekana Nova, pa "proradile" pesnice

Izvor: Mondo, 14.Jan.2017, 11:51

Oko 10.000 ljudi dočekalo je sinoć Novu godinu po starom Julijanskom kalendaru u parku Svetog Save u Nišu, na koncertu Marije Šerifović i niške grupe "La kampanela"...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Tokom trajanja muzičkog dela programa na Hramu Svetog cara Konstantina i carice Jelene projektovan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.