Poštu Ivanoviću odala porodica, predsednik, premijerka i gradjani

Izvor: Beta, 16.Jan.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštu Ivanoviću odala porodica, predsednik, premijerka i gradjani

U hramu Svetog Save u Beogradu jutros je u u 8.15 održan pomen lideru Gradjanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću koji je ubijen na današnji dan pre godinu dana, a kojem su osim članova porodice prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i veći broj gradjana.Na opelo je došla sugruga ubjenog Ivanovića, Milena Ivanović sa sinom, a sveće su zapalili predsednik, premijerka, kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić i ministar odbrane Aeksandar Vulin.Veliki broj gradjana okupio se ispred hrama pre osam časova kako bi prisustvovali opelu.Oliver Ivanović ubijen je sa više hitaca u ledja, dok je ulazio u stranačke prostorije u severnom delu Kosovske Mitrovice. Ubice i nalogodavci tog zločini nisu otkriveni, iako istrage vode organi Prištine i Beograda.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Ana Ivanović,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poštu Ivanoviću odala porodica, predsednik, premijerka i građani

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2019

U hramu Svetog Save u Beogradu jutros je u u 8.15 održan pomen lideru Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću koji je ubijen na današnji dan pre godinu dana, a kojem su osim članova porodice prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i veći broj građana...Na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.