Opština Medijana: Uklonjeni opasni delovi mobilijara u Svetosavskom parku, moguća popravka

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021, 10:25

Opština Medijana: Uklonjeni opasni delovi mobilijara u Svetosavskom parku, moguća popravka

Nakon pisanja Južnih vesti da su mobilijari u nekoliko niških parkova, prema oceni roditelja koji tamo dovode decu, oštećeni i nebezbedni za igru, iz Opštine Medijana tvrde da su opasni delovi u Svetosavskom parku uklonjeni, te da je moguće da on bude popravljen.

Građani su, kako su svedočili, primetili da iz betona u Parku Svetog Save viri feder na mestu gde je bila igračka za ljuljanje, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i da su tobogani polomljeni, a vrteške nebezbedne. Zbog toga su procenili da nije sigurno za njihovu decu da se igraju u tom delu parka.

Iz Opštine Medijana najpre su odgovorili da je za održavanje mobilijara u parkovima zadužena JKP Mediana i da su nadležne u tom preduzeću obavestili da su neki od mobilijara oštećeni i nebezbedni.

Sudeći po najnovijem odgovoru koji je stigao iz te Opštine, problem je rešen i najavljena je popravka.

Prema izveštaju nadležnih gradskih službi sa terena ka komunalnoj inspekciji GO Medijana, opasni delovi mobilijara u Svetosavskom parku su uklonjeni, a biće razmotrena i mogućnost njegove popravke i dovođenja u ispravno stanje - kažu iz Medijane.

Podsetimo, osim u Svetosavskom parku, roditelji su nebezbedne mobilijare primetili i u “Čairu”, kao i u parku kod Trga kralja Aleksandra, ali za probleme u tim parkovima još nema odgovora nadležnih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.