Medijana za bebu više  - Zabava za bebice u Svetosavskom parku

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Sep.2021, 10:11

"Medijana za bebu više - Zabava za bebice u Svetosavskom parku

Ovogodišnja manifestacija „Medijana za bebu više“, za najmlađe stanovnike Niša i njihove roditelje, biće održana u danas, 3. septembra 2021. godine u organizaciji Gradske opštine Medijana.

Planirane su igre na vodi, takmičenje u puzanju beba, crtanje po licu, igre sa sapunicom, a sve to uz omiljene maskote i likove iz crtanih i animiranih filmova. Deca će se družiti sa Elzom, Mikijem, Patom, princezom Bel,  Uspavanom lepoticom.

Manifestacija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ima za cilj promociju pronatalitetne politike i porodice, počinje u 12 sati u Svetosavskom parku, uz poštovanje epidemioloških mera usled Kovida - 19.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.