Kruševljani otvorili Deveti festival dečijih i omladinskih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševljani otvorili Deveti festival dečijih i omladinskih

Dramski studio O.Š "Sveti Sava" iz Kruševca otvorio je danas u Jagodini Deveti međunarodni festival dečijih i omladinskih predstava (DOPS), koji će trajati do 27. oktobra.

Kruševljani su se jagodinskoj publici prestavili predstavom "Kulturociklin", početak festivala najavile su fanfare, a pre prve predstave, brojne mališane u publici je zabavljao mađioničar, što su oni pozdravili ovacijama.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konkurenciji omladinskih pozorišta, Omladinsko pozorište "Vožd" iz Mišara u 18 sati, izvešće predstavu "Čudo u Šarganu".

Do kraja festivala biće odigrano deset predstava, po pet u dečijoj i omladinskoj konkurenciji, a izvešće ih pozorišta iz Prijepolja, Lebana, Kragujevca, Sremske Mitrovice, Smederevske Palanke, Bogatića, Nikšića (Crna Gora) i Bugojna (BiH).

Predstave ocenjuje žiri glumac Irfan Mensur iz Beograda, dramski pisac Miroljub Nedović iz Niša i u ime grada Jagodine menadžer firme "Tekstil" Marina Mišić.

Sutra uveče, u 20 sati, u foajeu Kulturnog centra, u okviru pratećeg programa festivala, biće održano "Veče sa glumcem Irfanom Mensurom".
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.