[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] OVATION: Converse ft Konstrakta „Our Beat“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Apr.2024, 14:31

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] OVATION: Converse ft Konstrakta „Our Beat“

IDEJA I NJENI EFEKTI. Članovi Converse Srbija All Stars zajednice, Kene Beri i Buki su dobili priliku da pod Konstraktinim budnim okom i u studiju Zemlja gruva naprave nešto svoje. Nešto autentično, nešto originalno, nešto inspirisano Srbijom i Beogradom. Inspiraciju su pronašli u zvonjavi hrama Svetog Save i nastao je bit koji u sebi ima elemente crkvenog pojanja – gospela sa ovih prostora. A kad su pronašli izvor autentičnosti, sve ostalo je išlo lakše.
Numera koja zvoni je dobila i svoj vizuelni identitet u saradnji sa mladim animatorom @yakovrp, a ceo proces nastajanja ovog novog hita je snimljen...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.