Bebi parking za opremanje Porodilišta, još jedna akcija - šta se desilo sa sredstvima od humanitarnog parginga kod OŠ Sveti Sava?

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Mar.2024, 20:17

"Bebi parking" za opremanje Porodilišta, još jedna "akcija" - šta se desilo sa sredstvima od "humanitarnog" parginga kod OŠ "Sveti Sava"?

JKP "Parking servis" Niš je postavio "bebi parking" mesta na tri lokacije u gradu, "iscrtano" još desteak. Ova akcija ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava od parkiranja kako bi se nabavila medicinska oprema koja će biti donirana niškom Porodilištu.
Tri "bebi parking" mesta se nalaze ispred zgrade Ginekologije u Nišu, a sredstva od tih mesta će biti uplaćena kao pomoć porodilištu. Ta specifična parking mesta su obeležena iscrtanim rodom.
Sva "bebi parking" mesta, koja su smeštena u ulicama Zetskoj, Vojvode Tankosića i Prijezdinoj, dostupna su svim korisnicima "zelene zone" po trenutnim cenama parkiranja. Parkiranje na ovim mestima se plaća regularno, po trenutnim cenama u zelenoj zoni,...
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.